Sleutels en sloten

Het is belangrijk dat u uw woning goed kunt afsluiten. Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Ik ben een sleutel kwijtgeraakt. Wat moet ik doen?

Algemeen

Heeft u een reservesleutel? Dan kunt u een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, dan kunt u de sleutel  via ons bestellen. Wij hebben hiervoor het sleutelnummer nodig.

Mijn sleutel is in de liftschacht gevallen, wat nu?

Algemeen

De complexbeheerder kan de sleutel in sommige gevallen uit de schacht halen. Neem hiervoor contact op met 3B Wonen, telefoonnummer 010 - 519 14 91.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Wanneer u graag een nieuw slot op uw deur wilt plaatsen, dan mag dat. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen.

Mijn sleutel is afgebroken in mijn slot. Wat moet ik doen?

Algemeen

U kunt hiervoor een reparatieverzoek indienen bij Coen Hagedoorn, telefoonnummer 088 - 880 80 58. Voor een afgebroken sleutel in het slot brengen wij geen kosten in rekening.

Ik heb mezelf buitengesloten. Wat kan ik doen?

Algemeen

U kunt niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. U kunt hiervoor bellen met Coen Hagedoorn, telefoonnummer 088 - 880 80 58. Zij komen om de deur van uw woning te openen. De kosten van €75,- zijn voor u.

Ik heb mezelf buitengesloten. Welke kosten brengen jullie in rekening voor het openen van mijn deur?

Algemeen

U kunt niet in uw woning komen? Dat is erg vervelend. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen. U kunt hiervoor bellen met Coen Hagedoorn via telefoonnummer 088 - 880 80 58. Zij komen om de deur van uw woning te openen. De kosten van €75,- zijn voor u.

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt een sleutel laten bijmaken bij een sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een certificaat sleutel gaan. U kunt de extra sleutel dan hier bestellen. De kosten van € 13,- zijn voor u.

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

Een storing aan de schuifdeur of elektrische deurdranger meldt u bij Coen Hagedoorn, telefoonnummer 088 - 880 80 58.

Mijn slot werkt niet meer goed meer. Waar meld ik dit?

Algemeen

Heeft u problemen met een slot? Doe dan een reparatieverzoek bij Coen Hagedoorn telefoonnummer 088 - 880 80 58.