Eindafrekening

Gaat u verhuizen? Dan krijgt u van ons een eindafrekening. Op de eindafrekening kunnen verschillende dingen staan: teveel betaalde huur (die krijgt u terug), huur die u nog niet heeft betaald, kosten voor herstel van schade. U ontvangt de eindafrekening binnen zes weken na het inleveren van de sleutels. Woont u in een appartementencomplex? Dan ontvangt u later nog de afrekening servicekosten.

Veel gevraagd over Eindafrekening

Ik ga verhuizen. Wanneer krijg ik een eindafrekening?

Algemeen

Op de dag dat u de sleutel heeft ingeleverd, stopt de huur. In principe ontvangt u binnen zes weken na het inleveren van de sleutels de eindafrekening. Woont u in een appartementencomplex? Dan ontvangt u later nog de afrekening servicekosten.

Wat moet ik betalen bij de eindafrekening?

Algemeen

Wij maken een eindafrekening op als u verhuisd bent. Op de eindafrekening staat of u teveel betaalde huur en servicekosten terugkrijgt of dat u nog huur, servicekosten en/of kosten voor schade of herstelwerkzaamheden moet betalen.

Ik heb mijn eindafrekening ontvangen, maar ik ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Algemeen

Belt u ons via 010 - 519 14 91. Wij kijken graag voor u na hoe de rekening tot stand is gekomen. Klopt er iets niet? Dan herstellen wij dat natuurlijk.

Ik kan het bedrag van mijn eindafrekening niet in één keer betalen. Kan ik hiervoor een betalingsregeling krijgen?

Algemeen

Een betalingsregeling kunt u hier direct zelf aanvragen. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 - 519 14 91. Dan bespreken we met u hoe u het bedrag alsnog kunt betalen.