Nieuwsberichten

Hitte in uw woning

Steeds vaker hebben we te maken met warmte zomers. Een te warme woning kan vervelend zijn. Wij geven u tips voor de warmere dagen. 

DE7A0061 Preview (1)

De plannen met de Raadhuislaan, het oude Hergerborch

De Hergerborch in Berkel en Rodenrijs wordt gebruikt voor tijdelijke huisvesting van statushouders en lokale spoedzoekers. Inmiddels ligt er een bestemmingsplan voor de gebiedsontwikkeling van het centrum inclusief de realisatie van twee appartementengebouwen op deze plaats.

Hergerborch pand

Start Gezond en Wel

3B Wonen, Welzijn Lansingerland en Stichting Laurens gaan bij De Naeldhorst in Berkel en Rodenrijs en de gebouwen rondom De Tuinen in Bleiswijk starten met het initiatief "Gezond en Wel Thuis Lansingerland".

IMG 20230614 WA0002

We gaan het nieuwe jaar in met een nieuw logo

Al ruim honderd jaar verhuurt 3B Wonen (sociale) huurwoningen in de gemeente Lansingerland. De organisatie ontwikkelde zich in de loop van de jaren van een woningbouwvereniging met een paar woningen voor arbeiders in Berkel & Rodenrijs naar een middelgrote woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. De huidige tijd en de gekozen koers vragen om een nieuw logo en het gebruik van warmere kleuren. Met trots presenteren wij u ons nieuwe logo en huisstijl!

Logo kleur

Pensioen voor Jan Kwak

Onze complexbeheerder Jan Kwak gaat, na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij 3B Wonen, met pensioen. 

Jan Kwak