Nieuwsberichten

Hitte in uw woning

Steeds vaker hebben we te maken met warmte zomers. Een te warme woning kan vervelend zijn. Wij geven u tips voor de warmere dagen. 

DE7A0061 Preview (1)

Start Gezond en Wel

3B Wonen, Welzijn Lansingerland en Stichting Laurens gaan bij De Naeldhorst in Berkel en Rodenrijs en de gebouwen rondom De Tuinen in Bleiswijk starten met het initiatief "Gezond en Wel Thuis Lansingerland".

IMG 20230614 WA0002

We gaan het nieuwe jaar in met een nieuw logo

Al ruim honderd jaar verhuurt 3B Wonen (sociale) huurwoningen in de gemeente Lansingerland. De organisatie ontwikkelde zich in de loop van de jaren van een woningbouwvereniging met een paar woningen voor arbeiders in Berkel & Rodenrijs naar een middelgrote woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. De huidige tijd en de gekozen koers vragen om een nieuw logo en het gebruik van warmere kleuren. Met trots presenteren wij u ons nieuwe logo en huisstijl!

Logo kleur

Pensioen voor Jan Kwak

Onze complexbeheerder Jan Kwak gaat, na ruim 20 jaar gewerkt te hebben bij 3B Wonen, met pensioen. 

Jan Kwak

Welkom terug mevrouw Bosma op de Prins Bernhardlaan!

Vorige week keerde oud-bewoner mevrouw Bosma na drie en half jaar terug naar haar oude, bekende straat. Op de Julianastraat en Prins Bernhardlaan vervingen wij 50 eengezinswoningen voor 36 eengezinswoningen en 37 appartementen. 

1698950847927

Ervaar wat er kan gebeuren bij een woningbrand!

Midden in het centrum van Berkel en Rodenrijs, op de Wilhelminastraat 17 kunt u de impact van een woningbrand ervaren. Zodra u de belevingswoning binnenkomt, ruikt u de indringende geur van brand en ziet u de schade die een woningbrand aanricht. Bezoekers worden hier bewust gemaakt van de brandgevaren en gaan met praktische tips naar huis.

IMG 20230912 WA0008