Eerste sleutels nieuwbouwappartementen Het Palet overhandigd

3B Wonen levert de komende weken 25 duurzame sociale nieuwbouwappartementen op in de Rodenrijse Velden in Berkel en Rodenrijs. Linda Söntjens kreeg vandaag de allereerste sleutel uitgereikt. Linda: 'ik ben heel blij met de sleutel van dit mooie appartement. Precies op tijd, want over twee weken moet ik mijn huidige woning verlaten'.
Het appartementengebouw heeft de naam Het Palet gekregen. De naam is een knipoog naar de voormalige palletfabriek Hordijk, die plaats heeft gemaakt voor de nieuwe wijk Rodenrijse Velden.

25 energiezuinige appartementen
Naast de 25 sociale huurappartementen van 3B Wonen, bestaat deze nieuwe wijk uit een gevarieerd aanbod twee- en drie onder-één-kapwoningen, rijwoningen en vrijstaande woningen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van de woningen en het openbaar gebied. Voor de appartementen van 3B Wonen betekent dit dat de woningen zijn voorzien van energiezuinige installaties voor verwarming, warm water en ventilatie en de woningen zijn van gas los.

Hanneke Vliet Vlieland, directeur bestuur 3B Wonen is blij met de nieuwe appartementen: ‘De belangstelling voor deze sociale huurappartementen was bijzonder groot. Het laat zien hoe belangrijk het is dat wij blijven werken aan het verder uitbreiden van onze voorraad sociale huurwoningen. We zijn trots op deze prachtige duurzame appartementen en hopen dat de nieuwe huurders een fijn thuis vinden op dit mooie plekje aan de rand van het Annie M.G. Schmidtpark’.