U kunt voor uw huurzaken bij ons op kantoor de computer gebruiken!

U kunt zelf veel zaken regelen met de computer. Bijvoorbeeld: huurtoeslag aanvragen bij de belastingdienst, inschrijven of uw inschrijving verlengen op Woonnet Rijnmond en uw huurzaken regelen bij ons. Wij begrijpen dat het niet iedereen lukt om met een computer te werken of misschien heeft u geen computer. Daarom kunt u een computer gebruiken bij ons op kantoor. En, als u er niet uitkomt, helpt een collega u!

Inschrijving bij Woonnet Rijnmond
Om een woning te huren bij 3B Wonen of een andere woningcorporatie in de regio Rotterdam heeft u een inschrijfnummer bij Woonnet Rijnmond nodig. Op de website van Woonnet Rijnmond schrijft u zich gemakkelijk in en kunt u direct uw woonwensen invullen. Het is belangrijk dat u uw inschrijving elk jaar op tijd verlengt. U bent hier zelf verantwoordelijk voor. Wij kunnen u op kantoor helpen als het u niet lukt om een inschrijfnummer aan te maken of te verlengen.

3B Wonen account 
Veel huurzaken zoals een reparatie of overlast doorgeven, uw huur opzeggen, doet u gemakkelijk op onze website. Ook kunt u met een account gegevens van uw woning en uw betalingen zien.

Openingstijden balie (inloop)
Maandag t/m donderdag van 8.00 tot 13.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.